چگونه به قاضی ثابت کنم که دروغ میگن؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۲۲ #40439473

سلام. شخصی از من شکایت کرده و مطرح کرده وی را تهدید به قتل کرده ام و چند نفر شاهد هستند که من وی را تلفنی تهدید کرده ام. درصورتی که من واقعا این کار را نکرده ام و اطمینان دادم.
و درصورت عدم توجه قاضی به حرف من و تایید جدم، با توجه به اینکه تا کنون هیچ یابقه ای ندارم
حدودا چه مجازاتی برایم در نظر گرفته میشود.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلاح میکنم
شما نیز می توانید در مقام دفاع از خود شهود ایشان را جرح نمایید

سلام
شما نیز می توانید در مقام دفاع از خود ایشان را جرح نمایید

با سلام، قانون می گویدهر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید،‌اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو‌ماه تا دو سال محکوم خواهد شد. اثبات عمل تهدید با مدعی آن است و شهادت شهود یکی از دلایل اثبات است در دفاع از خود جرح شاهد (مخدوش نمودن شهادت آنها یا عدم صلاحیت شهود) را باید با مشاوره حقوقی پیگیری نمایید

مدعی باید ادعای خود را اثبات نمایید ،بهتر است در خصوص نحوه ی دفاع از سیستم مشاوره سایت استفاده نمایید

سلام
جرح شهود متصور است،امکان پرینت تلفن و عدم تماس شما با ایشان نیز وجود دارد
ضمنا شهود باید خود شاهد تهدید بوده باشند

سلام ،مدعی باید ادعای خود را با دلیل اثبات کند.....

باسلام . شاکی باید ادعای خودرا اثبات کند و طبق توضیحات شما ایشان دارای شهود هم هست بنابراین بهترین راه انتخاب یک وکیل مجرب است تا بتواند از طریق جرح شهود شما را تبرئه کند .