آیا توقیف خودرو اگر قیمت آن بیشتر از بدهی باشد امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۲ #40438232

سلام
خسته نباشید.
شخصی به بنده بدهی داشت و با اینکه پول هم داره از روی آزار نمی خواد پولمو بده حتی بعد از بدهی ماشین خریده،من ازش شکایت کردم و دادگاه اون رو محکوم کرد که بدهیش رو به من پرداخت کنه ولی گفت پولت رو یک جا نمی دم خردخرد میدم.
من می خوام ماشینش رو توقیف کنم بدهیش به من ۲۰۰ میلیونه ولی خودش ادعا کرده که ارزش ماشینش کمی بیشتر یعنی ۲۱۰ میلیونه،البته با چندتا نمایشگاه دار صحبت کردم گفتن الان ماشینش زیر ۲۰۰ میلیونه.
می خواستم بپرسم که
۱-اگه مبلغ بدهیش کمتر از قیمت ماشینش باشه آیا ماشینش رو توقیف می کنن یا نه؟
۲-اگر قیمت ماشین ملاکه با توجه به اینکه در مورد قیمتش اختلاف هست چطور میشه برآورد دقیقی از قیمت ماشین داشته باشیم که ملاک حکم قاضی باشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱ _ بله امکانپذیر است و بعد از مزایده مازاد بر طلب شما به ایشان پرداخت می شود .
۲ _ پس از توقیف خودرو ابتدا کارشناسی شده و سپس مزایده بر اساس نظر کارشناسی انجام می شود .

با سلام
باتوجه به مطالب عنوان شده به هرحال شمامیتوانید نسبت به توقیف ماشین وی اقدام نمایید درصورت به مزایده گذاشتن ماشین قیمت آن توسط دادگاه مشخص میشود.درنهایت چنانچه مبلغ مزایده از طلب شما بیشتر باشدمابقی به وی مسترد میشود درصورتیکه از طلب شما کمترباشد مابقی را میتوانید مطالبه کنیددرصورت عدم پرداخت وی جلب میشود

ابتدا ماشینش را توقیف نمایید ایشان حتی اگر ماشینش یک میلیارد هم ارزش داشته باشد توقیف میشود و مزایده میرود و الباقی وجه مازاد را به ایشان میدهند و ارزش گذاری ماشین ایشان با دادگاه است نه نمایشگاه . اگر هم پایینتر از مبلغ محکوم به ماشینشان ارزش داشته باشد به میزان الباقی میتوانید اموال دیگر از ایشان توقیف نمایید یا تقاضای جلب نمایید .