این درصد دیه ها رو محاسبه بفرمایید چقدر میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۹ #40437103

با سلام و خسته نباشید
ببخشید
۱: دو درصد دیه کامل بابت ارش آسیب نسج نرم عضلات بین استخوانهای کف دستی اول و دوم و سوم دست راست که منجر به محدودیت حرکتی شدید در خم کردن انگشتان دوم و یوم دست راست گردیده
۲: دو درصد دیه کامل بابت ارش شکستگی استخوان سوم کف دستی راست
۳: یک درصد دیه کامل بابت ارش اسیب نسج نرم ناشی از لمل جراحی استخوان کف دستی سوم
۴: دوفقره چهار پنجم از یک سوم از یک دهم از یک سوم دیه کامل بابت خوردشدگی بند اول انگشتان چهارم و پنجم دست راست که به نحو مطلوب التیام یافته
۵: بیست و دو درصد دیه کامل بابت ارش محدودیت حرکتی شدید در خم کردن انگشتان دوم و سوم و چهارم و پنجم دست راست که منجر به بروز نقص عضو نسبت به اندام فوقانی راست گردید
۶: دو درصد دیه کامل بابت ارش آسیب نسج نرم اطراف محل جراحی...
خیلی ممنون و خیلی لطف میکنید اگر به سوالم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
میزان دیه تعلق یافته به شما محاسبه گردید و جمع آن میشود
۱۵۴۳۰۰۰۰۰ تومان.
موفق باشید

سلام

پس ازصدور رای دادکاه و قطعیت آن اجرای احکام کیفری دیه رامحاسبه خواهد نمود

سلام
شما راحت می توانید محاسبه کنید
دیه کامل ۳۳۰ میلیون
۱ درصد می شود ۳۳۰۰
۲ درصد ۶۶۰۰
یک درصد ۳۳۰۰
غیره

به اجرای احکام مراجعه کنید

پس ازصدور رای دادکاه و قطعیت آن اجرای احکام کیفری دیه رامحاسبه خواهد نمود

با سلام وقت شما بخیر
میتوانید با مراجعه به واحد اجرای احکام شعبه صادر کننده رای که منجر به صدور دیه شده واحد ارزیابی توسط کارشناس متخصص محاسبه تعیین شده و به مبلغ ریالی مشخص خواهد شد. موفق باشید