بعد از رد تجدید نظر اعسار، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۲,۲۰۱ #40421975

باسلام وعرض ادب
من از شخصی ۶۰ میلیون طلب دارم که بعد از مراحل قانونی حکم اعسار زد الان اعسار رد شد و درخواست تجدید نظر داده که الان یک ماه شده میگذره اگر اعسارش در دادگاه تجدید نظر رد بشه :
۱- آیا باز مجدد میشه اعتراض زد و درخواست اعسار داد؟
۲-حکم جلب میدن بعد از رد اعسار یا نه؟
سوال زیاد دارم ولی خواهش میکنم بهم توضیح بدین چکار کنم آیا؟
اگه به من جلب بدن میره زندان یا باز راهی وجود داره که بخواد زندان نره؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اعسار امری حدثی است و امکان طرح مجدد ان وجود دارد .
در صورت عدم پذیرش اعسار و عدم پرداخت یا عدم دستیابی به اموالی برای توقیف امکان جلب وجود دارد .

حکم اعسار اعتبار امر مختومه ندارد و محکوم می تواند مجددا درخواست اعسار یا تعدیل دهد

باسلام و درود
در صورتی که اعسار ایشان در مرحله تجدیدنظر رد شود، رای قطعی شده و دیگر نمی توانند اعسار دهند و باید محکوم به را پرداخت نمایند و اگر پرداخت نکنند جلب می شوند

بنام خدا،بعد از تجدیدنظر حکم اعسار قطعی خواهد شد و خواهان حق اعتراض ندارد.در صورت عدم پرداخت بدهی جلب محکوم ممکن است.

سلام
در صورت رد درخواست اعسار محکوم به پرداخت دین می شود و در صورت عدم پرداخت می توانید حکم جلب ایشان را اخذ نمایید.

بااحترام
اگر سوالات زیادی دارید از مشاوره تلفنی حقوقدانان سایت استفاده نمایید .اگر اعسار رد شود باید پرداخت نماید و شما اموال معرفی نمایید

با سلام
در صورت رد درخواست اعسار ایشان محکوم به پرداخت دین شده و در صورت عدم پرداخت می توانید حکم جلب ایشان را اخذ نمایید.