بخشیدن ادامه مدت صیغه موقت قانونا چطور انجام شود؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۸۸ #40400778

سه ماه است صیغه موقت آقایی شدم با مدت یکسال و مهریه یک سفر مشهد ولی الان پشیمان شدم از ادامه و هرچه میگویم بقیه مدت راببخش ،قبول نمیکند و نمیبخشد.چکار کنم؟
صیغه هم خودش لفظی خوانده چون آخوند است ‌گفت بلد است.

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، باید عسر و حرج خودتونو اثبات کنین و دادخواست الزام به بذل بدین...

بادرودوسلام ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست الزام به بذل مدت تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام می توانید دادخواست الزام به بذل مدت دهید.

درود بر شما ،مستحضر باشید بذل مدت از اختیارات زوج است، زوجه می‌تواند در صورت وجود شرایط لازم الزام به بذل مدت را از دادگاه خواستار شود، توصیه می‌شود مساله از طریق گفتگو با زوج حل و فصل شود

سلام .می توانید دادخواست الزام به بذل مدت دهید.

سلام
بذل مدت از حقوق مرد است و بدون دلیل نمیتوان الزام به بذل نمود خصوصا اینکه شما هیچ سندی مبنی بر زوجیت موقت ندارید البته میتوانید از طریق دادگاه اقدام نمایید ولی با توجه به طول زمان دادرسی بعد از اتمام مدت میتوانید از دادگاه نیجه بگیرد
اگر از طریق مشاوره و گفتگو و پادرمیانی دیگران نتیجه نمیگیرید صبر کنید تا مدت تمام شود

سلام
در صورت داشتن ادله کافی امکان الزام ایشان به بذل مدت را از طریق دادگاه دارید