درصورت شکایت بابت مطالبه وجهی از شخصی آیا سوء پیشینه ای در نظر گرفته می شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۴۳ #40392581

ببخشید من از یک نفر ارایشگر که مبلغ اضافی ازم گرفته بودن رو ازشون شکایت کردم و پرونده به تعزیرات رفت. خاستم بدونم فردا اگر خاستم تو امتحان قضاوت ثبت نام کنم اون موقع برا من مشکل استعلام پیش نمیاد?کامل راهنماییم کنید ممنون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شما شاکی بودید نه متهم

شما شکایت کرده اید برای شما هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد

سلام
خیر مشکلی پیش نخواهد امد
شما شاکی هستید و برای شاکی سوپیشینه ثبت نمیشود

سلام و وقت بخیر
شما به عنوان شاکی طرح شکایت نموده اید و مجازاتی برای شما که در نظر گرفته نمی شود، بنابراین سوء پیشینه ای تلقی نمی شود.

با سلام
با توجه به اینکه شما طرح شکایت کرده اید هیچ سوء پیشینه ای برای شما در نظر گرفته نمی شود و برای شرکت در آزمون فوق نیز هیچگونه مشکلی نخواهید داشت.

سلام هیچ پیشینه کیفری برای شما ثبت نمی شود ...عطاری