بعد گذشت مهلت اعتراض قبول میشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۹ #40391054

باسلام خسته نباشید . مهلت اعتراض به رای ۱۰ روز بوده و شاکی ۱۶ روز رفته اعتراض زده قبول هس اعتراض ؟ ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خارج از مهلت اعتراض امکان ندارد

سلام اعتراض خارج از مدت ممکن نیست...

وقت بخیر توجه داشته باشید اعتراض خارج از مدت ممکن نیست

باسلام
اعتراض خارج از مهلت قانونی پذیرفته نمشیوه مگر اینکه عذر موجهی وجود داشته باشد که موارد آن توسط قانون پیش بینی شده است

باسلام واحترام اعتراض خارج از مهلت پذیرفته نیست مگر اینکه عذر موجه ای داشته باشند وتوسط دادگاه پذیرفته شود

باسلام اعتراض خارج از مدت ممکن نیست

با سلام
خارج از مهلت اعتراض امکان ندارد