اگر انان رضایت بدهند ازاد میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۴ #40389471

شوهرم شاخه های چند درخت پدرش را بخاطر دعوا بریده است که عمویش ادعا کرده باغ مال اوست درحال حاضر در زندان است و منتظر دادگاهشان اگر انان رضایت بدهند ازاد میشود یا بریدن شاخه های درخت جرم عمومی نیز دارد

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر فاقد جنبه عمومی است و با رضایت شکایت آزاد می شود

سلام
با رضایت شاکی ایشان آزاد خواهند شد

سلام، خوب قطع اشجار جرم هست شاکی خصوصی دارد یعنی درختان دولتی رو قطع نکرده کمتر پیش میاد بازداشت بفرستن و تامین قرار بایستی آزاد باشد علی الحال قطع اشجار اگر اولین بار باشد که مرتکب جرم می‌شود و سابقه کیفری نداشته باشد با رضایت شاکی خصوصی نهایتا جریمه خواهد شد

سلام
تخریب اموال و قطع درختان جرم است ولی قابل گذشت می باشد و با رضایت شاکی خصوصی متهم آزاد می شود.