با توجه به پرینت حساب و جاهای که ایشون خرید کردند میتونم از ایشان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۱۴ #40388709

سلام وقت بخیر
بنده دو سال پیش کارت عابر بانکی رو که مبلغ ۳۰ ملیون تومان موجودی داشت نزد یکی از اقوام به صورت امانت قرار دادم بعد از چند روز متوجه شدم که ایشان دارن مبالغ داخل کارت رو خرج میکنن بنده هم کاری نکردم حالا بعد از دو سال که از ایشان مطالبه وجهی که در کارت را کرده ام ایشان منکر این موضوع میشوند و میگویند پول خودت خرج کردی با توجه به پرینت حساب و جاهای که ایشون خرید کردند دستگاه پوز میتونم از ایشان شکایت کنم ؟
و اینکه به چه عنوانی شکایت کنم ؟
تشکر از اینکه وقت میگذارید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود توجه داشته باشید مدعی باید بتواند ادعای خویش را ثابت نماید .

سلام مدعی باید بتواند ادعای خویش را ثابت نماید .

وقت بخیر اثبات این امر که کارت شما نزد ایشان بوده و ایشان وجه داخل حساب را برداشت کرده ضروریست

با سلام
درصورت اثبات این موارد می توان وی را به خیانت در امانت محکوم کرد.

به استناد مدارکی که دارید تحت عنوان خیانت در امانت طرح دعوی نمایید.

با سلام
با توجه قاعده البینه علی المدعی،چون شما مدعی هستید با استفاده از ادله اثبات دعوی،مانند شاهد ادعای خود را اثبات نمایید.

باسلام
اثبات این امر که کارت شما نزد ایشان بوده و ایشان وجه داخل حساب را برداشت کرده ضروریست