ملک واقع شده در طرح شهرداری را چگونه از طرح خارج کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۲۹ #40373342

با سلام و احترام
ما یک واحد آپارتمان ( از ساختمان چهار طبقه تک واحد ) در تهران داریم که بیش از ۸ سال است که کل ساختمان در طرح شهرداری واقع شده است و با توجه به استعلامی که از شهرداری گرفتیم زمان اجرای طرح هم اصلا مشخص نیست. با توجه به اینکه ساختمان مذکور قدیمی ساخت می باشد ( بیش از ۴۰ سال ) و چون در طرح قرار دارد، شهرداری مجوز ساخت نمی دهد و از طرفی به دلیل این مشکل هیچکس نیز ریسک خرید آن را قبول نمی کند.
می خواستم راهکار قانونی از خارج شدن ساختمان از طرح یا رفع مشکل مذکور را بدانم؟
با سپاس از زحمات شما

مشاوره حقوقی شهرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
شما راه های متعددی دارید که به حق خود برسید
ابتدای کار حتما از دفاتر خدمات شهری در خواست جواز ساخت بنمایید و شهرداری کتبا به شما پاسخ بدهد که چرا جواز نمی دهد و آن را به عنوان مستند دعوای بعدی نزد خود نگه دارید
در هر طرحی که شهرداری مجری اجرای آن است بایستی مدت زمان طرح و زمان شروع آن مشخص باشد و بودجه آن تامین در غیر اینصورت شهرداری اصلا نمی تواند جواز ساخت ندهد و شما براحتی می توانید با طرح دعوا علیه شهرداری نسبت به ایفای حقوق خویش اقدام نماید

میتوانید ملک را به شهرداری بفروشید

با سلام
باید طرحی که شهرداری بیان می کند بررسی شود ،بسته به نوع طرح،شهرداری مدتی برای اجرایی کردن آن دارد،در غیر این صورت می توان به دیوان عدالت اداری شکایت کرد