گرفتن شناسنامه نوزاد چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۵ #40355109

من صاحب ی دختر هشت ماهه هستم،همسرم ب دلیله بیکاری ونداشتنه وضع مالیه مناسب و قصدطلاق ازمن، ب مدت ۵ ماه است ک دخترم را ب مادرش ک دارای وضع مالیه خوبی میباشد،برای مراقبت ونگهداری سپرده.ولی مادرش قصدداردبارضایت همسرم هم حضانت دخترم وهم ب نام خودش شناسنامه برای دخترم تهیه کند،ایا با مخالفت من این امر امکان پذیر است...؟لطفن راهنمایی ام کنید.

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام این امکان میسور نیست تنها والدین حق دارند

چنین امری از سمت مادر همسر شما ممکن نیست .

با سلام
خیر طبق توضیح شما مادر ایشان نمیتوانند بنام خود شناسنامه اخذ نمایند.

امکان دریافت شناسنامه به این نحو وجود ندارد . باید والدین مطابق گواهی ولادت در بیمارستان در شناسنامه درج شوند .

خیر همسر شما نمی تواند چنین اقدامی نماید والدین باید برای اخذ شناسنامه اقدام نمایند

والدین می بایست در این خصوص اقدام نمایند

سلام
در صورت بودن والدین ..وظیفه و تکلیف انها هست که برای شناسنامه نوزاد اقدام کنند .