میتوانم هزینه هایی که در این یکسال برای شکایت علیه متهم کردم از پول تمبر گرفته تا پول کارشناس رو از متهم بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۲ #40353515

سلام
شخصی اقدام به تصرف زمین بنده کرده بود.بنده شکایت کردم و بعد از یک سال به نتیجه رسیدم و رای دادگاه به نفع من صادر شد آیا من میتوانم هزینه هایی که در این یکسال برای شکایت علیه متهم کردم از پول تمبر گرفته تا پول کارشناس و....از متهم بگیرم اگر این امکان وجود دارد خواهش میکنم راهنمایی بفرمایین چطور باید اقدام کنم
ممنون .

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر در قسمت خواسته دادخواست مطالبه کلیه خسارات دادرسی را قید کرده باشید امکان مطالبه خسارت برای شما وجود دارد

بله درصورت محکومیت قطعی می توان مطالبه کرد

درود
بله می توانید به صورت جداگانه در دفاتر خدمات قضایی دادخواست بدهید

اگر در دادخواست تقدیمی تقاضای استرداد خسارات دادرسی را نکرده باشید میتوانید دادخواست جدیدی به خواسته «مطالبه خسارات دادرسی پرونده کلاسه ......» مطرح نمایید .

با سلام در صورت قطعیت رای صادره ، دادخواست مطالبه خسارت مطابق فیش های واریزی و رای دادگاه علیه وی مطرح نمایید.

با سلام . بله دادخواست مطالبه کلیه هزینه های دادرسی را مطرح نمایید . به شما تعلق می گیرد .

باسلام و احترام

چنانچه در دادخواست خود عنوان نموده باشید میتوانید مطالبه نمایید در صورت احراز محکومیت قطعی

پیروز باشید