امکان اعتراض به گواهی پزشکی قانونی، وجود دارد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱۸,۸۵۵ #40345543

آیا اعتراض به گواهی پزشکی قانونی در دادگاه امکان پذیر هست؟
در صورت امکان اعتراض نحوه صدور گواهی تازه پزشکی قانونی به چه شکلی خواهد بود؟
آیا کمیسیون پزشکی گواهی جدیدی صادر خواهد کرد؟
آیا در مواردی که اعتراض به گواهی پزشکی قانونی زده میشود برای بار دوم دقیق تر و حساب شده تر گواهی صادر میشود؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتراض مکتوب خود اعلام بفرمایید و به هیات کارشناس ارسال میشود

نظریه پزشکی قانونی قابل اعتراض بوده و کمیسیون نظریه جدید صادر میکند، اما بسته به شرایط ممکن است به نفع معترض باشد یا نباشد

با درود، بله، قابل اعتراض میباشد.

بادرود. بله قابل اعتراض هست ودرنهایت کمیسون بادرصد بالا معمولا به شخص معترض رای مثبت میدهد

گواهی پزشکی قانونی چون نظر کارشناسی است می تواند مورد اعتراض قرار گیرد ودرکمسیون پزشکی رسید گی شود

با سلام امکان اعتراض به نظریه پزشکی قانونی وجود دارد .

بله میتوانید اعتراض کنید و بررسی میشود لیکن صدور گواهی جدید مشروط ب تشخیص کمیسیون پزشکی هست