قاضی حکم به تمکین من داده و قطعی شده، این در حالی است که همسر من برای من مراسم عروسی نگرفتن، مگر برگزاری مراسم عرف نیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۵۳ #40314863

من و همسرم سه ساله عقدیم و تمکینی نکردم. سر خونه زندگی نرفتیم. همسرم دادخواست فسخ نکاح داده بودن که نهایتا رد شد دعوی ایشون
اقساط مهریه هم دریافت می‌کنم
به حق حبس استناد نکردم
دو بار دادخواست نفقه دادم و ایشون محکوم شدن، همسرم به تقابل از من رفته دادخواست الزام به تمکین زده و اجاره نامه صوری هم ارائه داده
چطور می تونم اعتراض کنم به حکم؟؟؟به کجا باید مراجعه کنم؟؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
بایستی در فرجه مقرر قانونی به حکم صادره از طریق دفتر خدمات قضائی الکترونیک اعتراض نمایید ولیکن قبل از هر گونه اقدام بایستی برایتان لایحه اعتراض تنظیم شود .

سلام.برگزاری مراسم عروسی گرچه عرفی است ولی الزام قانونی در این مورد وجود ندارد.شما می توانید به حق حبس استناد کنیدو صرف تنظیم اجاره نامه برای بردن شما به منزل مشترک کافی نیست و زوج باید وسایل زندگی هم در حد نیاز فراهم آورد.

با سلام
امکان تجدید نظر خواهی در موعد قانونی وجود دارد .

باسلام، با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی، طی مهلت اعتراض، دادخواست تجدیدنظرخواهی ارائه دهید و به حق حبس خویش استناد نمایید.

درود بر شما، با این تفاسیر میتوانید در مهلت مقرر به رای صادره از طریق یکی از شعب دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به اعتراض نمایید، در خصوص صوری بودن ملک نیز میتوانید ادله ی خویش را ارائه دهید.

با احترام اگر مطمئن هستید صوریست از دادگاه تحقیقات محل زندگی را بخواهید

با سلام
اصولانظر به اینکه در عرف جامعه معمول و مرسوم است که دختر و پسری که با هم ازدواج می‌نمایندمراسم عروسی گرفته میشود تا زمانی که دلیلی برخلاف این توافق ضمنی که عرف جامعه مؤید بر وجود آن بوده، اقامه و ابراز نشده زوج مکلف به انجام این توافق بوده و نمی‌تواند بدون انجام مراسم عرفی عروسی زوجه را به شروع زندگی مشترک و تمکین وادار نماید
لذا رای صادر محل ایراد قانونی است ومیتوانید نسبت به تجدیدنظرخواهی از ان اقدام کنید