آیا عکس گرفته شده قابل استناد است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۹۷ #40305107

باسلام
قرارداد بیع وثمن معامله به صورت دستی نوشته شده است که درآن مبلغ به صورت نقدی نوشته، که نقدا پرداخت شده است اما خریدار به فروشنده پولی نداده است
جای متراژ ملک خالی میباشد وقرارداد دراختیار خریدار است و فروشنده فقط از قرارداد عکس گرفته است ومدرک دیگری ندارد
آیا قرارداد از شرایط بیع خارج میشود؟
درچه قالبی می توان از خریدار شکایت کرد؟
سپاسگذارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام بهتر است مفاد قرارداد بررسی شود

وقت بخیر مفاد قرارداد باید بررسی شود

سلام برای بیع باید مبیع مشخص باشد، دادخواست بطلان معامله دهید

بادرودوسلام باید مفاد قرارداد بررسی شود.

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
بنظر معامله باطل است

اگر مورد معامله بصورت قطعه ای نبوده و متراژی فروخته شده باشد معامله غرری و باطل می باشد

باسلام واحترام طبق قانون مدنی موردمعامله میبایست معین ومعلوم باشد درغیراینصورت بیع باطل میباشد