ایا باید من این اظهارات رو مجددا در دادگاه دوم تمکین اعلام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۷ #40283806

سلام
شوهرم علیه من برای تمکین شکایت کرد در صورتی که خودش منو از خانه بیرون کرده بود و به عمد به قصد اذیت و گرفتن امتیاز میخواهد علیه من نشوز بگیرد من برای تمکین مراجعه کردم اما در را برایم باز نکرد چگونه این را به دادگاه ثابت کنم چون دوباره علیهم شکایت تمکین کرد،ایا باید من این اظهارات رو مجددا در دادگاه دوم تمکین اعلام کنم یا باید کار دیگه ای کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما به خانه مراجعه نمایید و چنانچه علیرغم حضور در منزل از ورود شما خودداری نماید با پلیس تماس گرفته و تقاضای صورتجلسه نمایید. شهودی را که مطلع از قضیه هستند را نیز به دادگاه معرفی نمایید، اگر قفل خانه را عوض کرده و کلید در اختیار شما قرار ندهند اماره از تمکین شما و ممانعت ایشان است.
با دلایل فوق نشوز شما رد خواهد شد.

شما میتوانید زمانی که به خانه مراجعه میکنید وشما را راه نمیدهد با پلیس۱۱۰ تماس بگیرید تا با حضور در محل اظهارات شما و ممانعت از ورود به خانه را صورتجلسه نمایند وسپس با همین گزارش به دادگاه میتوانید اثبات نمایید که تمکین کرده اند و شوهرتان قصد فریب دادگاه را دارد درضمن چنانچه شهود هم داشته باشید قطعا حکم به نفع شما خواهد بود