آیا سازنده می تونه از تحویل واحد خودداری کنه یا دردسر تازه ای ایجاد کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۳ #40267964

با عرض سلام
من حدود یک سال پیش آپارتمانی رو از یک نفر که خود فرد سازنده ملک نبود پیش خرید کردم سازنده ملک کار ساخت ساختمان رو برای چند ماه تعطیل کرده بود فرد طرف حساب ما هم به پیشنهاد بنگاه از پاس کردن آخرین چک سازنده خودداری کرد اما مدتی بعد سازنده با توجه به اینکه در متن قرارداد ذکر شده بود که در صورت عدم پاس شدن چک ها معامله می تواند از طرف سازنده فسخ شود اقدام به شکایت از فرد طرف حساب ما کرد.
دادگاه پس از جلسه تجدید نظر رای را موافق فرد طرف حساب ما و مخالف نظر سازنده اعلام کرده اما بعد از دادگاه وکیل سازنده اقدام به تهدید کرد که همین جا تموم نمیشه
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر چند طبق توافق در صورت عدم پاس شدن چک ، سازنده میتواند فسخ قرارداد یا اقامه دعوی نماید اما شما نیز به دلیل تعطیلی کار ( عدم ایفای تعهد ) از سوی سازنده میتوانید اقدام نمایید .

موضوع تحویل ارتباطی با مشکل سازنده با مالک قبلی آپارتمان نداشته و شما میتوانید ایفای تعهدات وی را درخواست نمایید . .

با رد دعوی مطروحه از سوی دادگاه بعید است دیگر در چارچوب فسخ قادر به اقدامی باشند .

سلام ..
در خصوص تهدید ، میتوانید طرح شکایت کیفری کنید ، و با توجه به رای قطعی دادگاه تجدیدنظر ، در صورت عدم تحویل آپارتمان یا تاخیر در تحویل طبق قرارداد استحقاق دریافت خسارت دارید .