آیا مقصر باید حق الوکاله زیان دیده را هم پرداخت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۵ #40267819

چون زیان دیده من را تهدید کرد و گفت من حق وکاله و تمام هزینه هایی که میکنم را ازت میگیرم و ایا اگر من اعسار بزنم چون ماهی دو میلیون حقوق میگیرم دادگاه قبول میکند من قسطی پرداخت کنم

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به استناد ماده ۵۱۵و ۵۱۹ قانون آئین دادرسی مدنی مطالبه هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل قابل مطالبه می باشد و می توان اعسار زد با استفاده از شاهد و ارائه نمودن لیست اموال و فیش حقوقی قابل قبول است

سلام
شخصی که ضرر و زیان را وارد نموده موظف به پرداخت هزینه دادرسی هم میباشد همچنین چنانچه توانایی پرداخت ندارد میتواند اعسار مطرح نماید