خودم شخصا باید از شریکم شکایت کنم در صورت حکم گرفتن؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۳ #40264225

درود به شما
چک تضمینی بابت انجام کاری به شخصی داده شده که دو امضا و با مهر شرکت بوده ( چک شرکت بوده) حالا به دلایلی که شاکی ادعا میکنه شکایت کرده و حکم گرفته و فقط از یک نفر امضا کنندگان چک شکایت کرده این رو چه کاری میتونم بکنم؟
خودم شخصا باید از شریکم شکایت کنم در صورت حکم گرفتن؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت پرداخت وجه چک از جانب شما می توانید به شریکتان بابت پرداخت سهم شان مراجعه نمایید

تا حکم‌ صادر نشده نمیشه نظرداد

سلام
اگر حکم صادر شده باید مجددا دادخواست به طرف آن دیگری بدهید

با سلام
درخصوص چک های شرکتی نکوه ی قابل توجه این است که صادر کننده ی چک ( یک یا دونفر ) و خود شرکت در پرداخت وجه وخسارت تاخیر تادیه بصورت تضامنی مسئول هستند.
درصورت پرداخت از جانب یکی از صادر کننده ها .. امکان رجوع به دیگری و در نهایت شرکت وجود دارد

مسولیت شما مشترکا است وی را جلب ثالث کن در دعوی