برای ثبت عقد نکاح چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۳۲ #40254567

سلام،
عذر میخوام من با آقای متاهلی صیغه محرمیت خوندم و الان فرزندم به دنیا اومده از ایشون و چهار ماه شده پسرم، اما هنوز اسم من را رسما ثبت نکردند داخل شناسنامه خودشون و عقد داعم نیستم، چطور باید اقدام کنم،خانمشون بیست ساله نازا هستند

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چون همسر ایشان نازا هستند منعی برای ازدواج دوم این اقا وجود ندارد

با سلام و احترام
با مراجعه به دفتر ازدواج اقدام به ثبت کنید

با سلام
بعد از تولد فرزند در عقد موقت حتما بایستی زوج اقدام به ثبت ازدواج نماید در غیر اینصورت برای زوج مجازات در پی خواهد داشت

چنانچه پدر برای گرفتن شناسنامه اقدامی نمی‌کند، می‌توانید با مراجعه به دادگاه خانواده و اثبات واقعه ازدواج موقت پدر را ملزم به اخذ شناسنامه برای فرزند کنید و یا صرفا نام فرزند در شناسنامه شپا ذکر شود. درهرحال امکان تبدیل ازدواج موقت به دائم فراهم است . از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست ثبت نمایید

سلام
جهت تبدیل عقد موقت به دائم باید زوج ضمن بذل مدت باقیمانده از نکاح منقطع، اقدام به عقد دائمی در دفاتر ازدواج نماید.
و ثبت نام فرزند در شناسنامه والدین ارتباطی به عقد دائم یا موقت ندارد.

سلام
به مدت صیغه موقت شما و نظر پدر بچه بستگی دارد .

الف اینکه اگر مدت محرمیت شما تمام نشده است و صیغه موقت شما ثبت نشده است بایستی همسر موقت خود را ملزم به ثبت عقد موقت در دفترخانه نمایید .
ب _ اگر صیغه موقت شما پایان یافته است باید پدر بچه را راضی نمایید که با شما عقد موقت جدید در دفترخانه ثبت نمایند . و نفقه بچه در هر صورت به عهده پدر بچه است .
ج _ اگر پدر ، بچه را انکار میکند و شما نیت کامل به دنیا آوردن بچه را دارید و از سلامت جسمی بچه مطمین هستید میتوانید از طریق دادگستری با دادخواست زوجیت اقدام کنید .
د_ در مورد ثبت ازدواج دائم هم اول باید شرایط قانونی مهیا باشد و دوم پدر بچه هم راضی باشد پدر بچه را نمیتوانید اجبار و الزام به ازدواج دائم بکنید .
ه _ در مسیری که قرار گرفتید در صورتی که نتوانید رضایت پدر بچه را جلب کنید با مشکلات اجتماعی و روحی زیادی روبرو خواهید شد . (اگر مادر شدن شما ناخواسته و بدون برنامه ریزی بوده است )
د_ بهتر است باید یک روانشناس خبره خانواده هم مشاوره نمایید .

اگر چنانچه شما مایل به تبدیل نکاح موقت به دایم هستید همسرتان باید بذل مدت کند یعنی پایان دادن به ازدواج موقت شما و درخواست ازدواج دایم کند و در غیر اینصورت برای ثبت نکاح موقت باید از دادگاه درخواست ثبت نکاح موقت بدید و برای اخذ شناسنامه هم باید از دادگاه درخواست کنید ضمنا چون خانم ایشان نازاست منعی برای ازدواج باشما ندارد