آیاابطال سند قطعی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۶۷۰ #40234920

با سلام،پدرم در زمان هیئت واگذاری زمین‌های کشاورزی،زمین کشاورزی خریداری کرده و سند قطعی به نام خود دارد،عمو های من بعداز سی سال الان رفتن دادخواست ابطال سند رو دادن،و ادعا می کنند که اون موقع ما هم تو این زمین شریک بودیم و صورتجلسه چندتا شاهد هم جمع کردند
خواستم ببینم با این شهادت شهود می‌توانند سند رو ابطال کنند؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با این تفاسیر راه بجای نمبرد

با سلام با ترفندی باید شهادت شهود را از بین ببرید

سلام
خیر به صرف شهادت شهود امکان پذیر نمی باشد

چون سند رسمی است صرف شهادت شهود توانایی ابطال سند را نخواهد داشت.

با سلام به صرف شهادت شهود سند رسمی باطل نمیشه مگر اینکه اون سند از راه غیر قانونی بدست اومده باشه که با نظر دادگاه ابطال میشه

علاوه بر سند رسمی، تصرف انهم ۳۰ سال خود دلیل بر مالکیت است باشهادت شهود کاری نمی توان کرد

با سلام
رویه قضایی محاکم درخصوص ابطال سند رسمی به این سادگی نیست که بتوان با شهادت شهود آنرا ابطال کرد