میخوام به رای دادگاه اعتراض بکنم چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۷ #40232882

بنده در تاریخ ،۱۴۰۰،۷،۶با خانمی صیغه طلاق خوانده شده بود و در تاریخ ۱۴۰۰،۱۰،۱۶صیغه طلاق ثبت گردید و در تاریخ ۱۴۰۰،۷،۲۵ ایشان را با اقای نامحرم در خیابان مشاهده و از ایشان فیلم گرفتم و پس از متوقف کردن ایشان ،هر دوی آنها را تحویل پلیس ۱۱۰ دادم ،و دادگاه محترم به لحاظ بعضی مسائل نامبرده را تبرئه کردن ولی ایشان پس از ۵ماه رفته و از بنده بعنوان مزاحمت برای بانوان شکایت کرده و تاریخ اتفاق را ۱۴۰۰،۱۰،۱۸به دادگاه گفته و دادگاه محترم بنا به اظهار خانم و عدم قبول مدارک بنده بنده را محکوم کرده ،الان چیکار باید بکنم

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه دفاعیات جنابعالی بقدی قانع کننده برای مرجع قضایی نبوده . در صورت اتمام عده موضوع به هیچوجه به ایشان مرتبط نمی باشد

باسلام
چنانچه بعدار اتمام عدهخ زوجه باشد شما دیگر سمتی ندارین تا اعتراض به رفتار ایشان نمایید

با سلام؛
با تنظیم لایحه دفاعیه تمام دفاعیات خود را خطاب به دادگاه تجدیدنظر نوشته و در مهلت تجدیدنظرخواهی ثبت نمائید.

با سلام شما میتوانید در مهلت قانونی اعتراض نمایید و مدارک خود را ارائه دهید

با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می توانید با تنظیم لایحه ای دقیق در این خصوص اعتراض خود را مطرح نمایید

گزارش پلیس در تاریخ مذکور و عدم سو نیت خود را به دادگاه جهت اعتراض ارائه دهید

با درود راه دفاع به لحاظ عدم وجود سونیت بنظر وجود دارد،
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل