می خواهم که ایشان برایم تعهدنامه ای ارسال کنند؛ چطور اقدام شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۴ #40229701

با سلام و وقت بخیر
از طریق اینترنت برنامه نویسی پیدا کردم و ایشان نرم افزاری برای من نوشته اند. ارتباط من با ایشان اینترنتی بود و قراردادی هم نبسته ایم.
اکنون موقع تحویل گرفتن کار شده است و از آنجایی که امنیت این نرم افزار بسیار مهم است و سواستفاده از آن حاصل تلاش چند ساله را بر باد خواهد داد، می خواهم که ایشان برایم تعهدنامه ای ارسال کنند و در آن قید کنند که در کدی که نوشته اند هیچ در پشتی تعبیه نکرده اند(اصطلاح به معنی اینکه برای خودشان راه نفوذ باز نگذاشته باشند).
۱. دفاتر چنین تعهد نامه هایی را ثبت می کنند.
۲. چه مواردی را باید اضافه کنم.
۳. نرم افزار را برایم ایمیل کرده اند این مورد باید دقیق مشخص شود که کدام کد نرم افزار مد نظر است و مثلا بنویسیم نرم افزاری که از فلان مبدا به فلان مقصد در فلان تاریخ؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید به عنوان وجه تخلف مبلغی را در یکی از بندهای قرارداد در نظر بگیرید.

با سلام
این امر صرفا با توافق و رضایت طرفین انجام میگردد
اگر طرف قرارداد تمایل و راضی به این امر باشد میتوانید از طریق دفاتر اسناد رسمی نسبت به این امر اقدام نمایید و کلیه شروط لازم در توافقنامه یا تعهد نامه قید گردد و در صورت عدول از تعهدات خسارتی تعیین گردد

سلام، شما نیاز به یک قرارداد حفظ اسرار و محرمانگی نیاز دارید تا شرایط و تضمینات لازم در آن درج گردد دفاتر اسناد هر سندی اعم از تعهد یا اقرار را ثبت نمایند فاقد ضمانت اجرایی است لذا باید قراردادی به شرح فوق تنظیم گردد در صورت صلاحدید با ثبت درخواست ارزیابی ( مشاوره تلفنی ،حضوری) امکان ارائه پاسخ جامع تر را فراهم نمایید تا به نتیجه مطلوب برسید .موفق باشید

با سلام وقت شما بخیر
دفتر اسناد رسمی و درج تمام جزییات مد نظرتان با ذکر تمام مشخصات کار ارائه شده امکان پذیر میباشد .بندی نیز اضافه بفرمایید که در صورت سو استفاد بعد از زمان تحویل امکان دریافت خسارت ممکن باشد . با متخصصین د ر موضوع مشورت کامل انجام دهید .دریافت سفته و چک نیز جهت تضمین عدم امکان سو استفاده را برای شما فراهم می نماید کهو امکان دریافت آن از طریق اجرا گذاشتن ممکن خواهد بود .موفق باشید.

اقرارنامه ای که نامشروع نباشد و یا بر خلاف قانون تنظیم نشده باشد قابل تنظیم در دفاتر اسناد رسمی است. در این مورد بهتر است به جای اقرار نامه ضمانت مالی مانند سفته یا چک تضمینی دریافت کنید