عدم مشارکت ساکنین، در پرداخت هزینه های تعمیراتی و شارژ ساختمان، را چگونه پیگیری کنم و مطالبه خسارت نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۴۷۳ #40210335

ساکن یک ساختمان ۴ واحدی می باشم که با توجه به مدت زمان اقامت ۶ ساله در این ساختمان مالکین ۲ طبقه از این ساختمان را تا به حال رویت نکرده ام و حتی مستاجرین آنها در ابتدای اقامت بنده شماره آنها را به من نمیدادند. ساختمان در دو قسمت بام و پارکینگ دارای نشت آب می باشد به مدت زمان ۳ سال، که متاسفانه هیچ کدام از مستاجرین و مالکین مشارکتی در هزینه تعمیرات ندارند و با توجه به اینکه ساکن طبقه ۴ می باشم قسمتی از نشتی که در سقف واحد من بوجود آمده بود برطرف کردم و قسمت پشته دارای نشتی می باشد به هر طریقی که فکرش رو بکنید اقدام کردم برای جذب مشارکت آنها ولی متاسفانه فایده ای نداشته و به ساختمان خسارت فراوانی اعمال شده.

به چه طریق می توانم از آنها شکایت کنم و درخواست جبران خسارت و هزینه های مرتبط با شکایت از آنها بکنم؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدیر ساختمان بایستی برای دریافت این هزینه ها اقدام نماید ، شما میتوانید تامین دلیل نمایید و مطالبه هزینه هائ تعمیراتی مشاعات را از مالکین بخواهید

چنانچه ساختمان شما مدیر ساختمان ندارد بایستی با تامین دلیل و صورتجلسه وضع موجود ساختمان در شورای حل اختلاف محل خودتان علیه مالکین دعوای الزام به پرداخت هزینه های مشترک مطرح نمایید.

سلام مدیر ساختمان باید به مالکینی که همکاری نمی کنند اظهارنامه بدهد اگر اقدام نکردند در شورای حل اختلاف علیه آنان دادخواست مطالبه بدهد .