ایا پزشکی قانونی فقط تست روانشناختی انجام میدهد یا میتواند تست اعتیاد نیز انجام دهد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۴۷ #40203821

باسلام و احترام
اگر قاضی دادگاه خانواده بدلیل دادخواست تمکین زوجه، زوجین را به پزشکی قانونی جهت تست سلامت روانی معرفی کند
باتشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حسب دستور قضایی اقدام خواهد کرد .

پزشکی قانونی بر مبنای دستور مقام قضایی آزمایشات لازم را انجام می دهد.

باسلام
پزشکی قانونی طبق دستور مقام قضایی ازمایشات لازم را انجام می دهد

بادرودوسلام پزشکی قانونی طبق تصمیم قاضی اقدام می نماید.

سلام چنانچه بیماری روانی به تشخیص پزشک قانونی باعث خطر جانی و جسمی باشد متخصص پزشک قانونی متخصص معاینه و سوالاتی می پرسد نظرش را اعلام مینماید با تشخیص قاضی و اینکه ادامه زندگی مشترک در یک مکان وجود دارد و امنیت جانی همه را مورد برسی قرار داده نسبت به تمکین تصمیم گیری نهایی انجام می گیرید لذادررابطه با اعتیاد نظر قاضی است و نسبت به پرونده دستور خواهد داد لذا شما با قاضی صحبت نمایید موفق باشید

باسلام هرچیزی دستور دادگاه باشد همان را پزشکی قانونی اجرا خواهد کرد.

به دفتردادگاه مراجعه کنید ودرخواست مطالعه پرونده بدید ودقیقاببینید قاضی چه دستوری صادرکرده و چه نامه ای دفتر به پزشکی قانونی زده برابر همان دستور ونامه پزشکی قانونی می بایست نظردهد . اگرتست سلامت روانی باشد که پزشکی قانونی واردتست اعتیاد نمیشود و به سوالات روانشناختی اززوجین اکتفا می نماید.