چگونه می توان به رای دادگاه تجدید نظر اعتراض زد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۶ #40202985

من یه شکایت کیفری با عنوان کلاهبرداری، خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع ثبت کردم (به این صورت که یه نفر شهریور پارسال شروع کرد برنج خریدن اوایل نقد کار میکرد بعد دو ماه اخر پارسال به این صورت بود که برنج بهش میدادیم میفروخت بعد از کسر حق دلالی پول مارو میداد یعنی امانتی بهش برنج میدادیم که برنج ماه اخرو دیگه برد و حساب نکرد )که پس از جلسات مکرر بازپرس قرار صادر کرد ولی دادستان ردش کرد به این دلیل که تحصیل مال نامشروع نیست رفت برای دادگاه برای حل اختلاف بین بازپرس و دادستان که رای به نفع دادستان صادر شد دوباره اعتراض زدم ولی این بارم اخر ماه بود همون روزی که ارجاع گرفت همون روز هم رد شد به این دلیل که فاقد جرم می باشد و حقوقی باید پیگیری بشه
پیش سه تا قاضی رفتم گفتن پروندت کیفریه میتونی پیگیری کنی آیا شدنیه؟ چطوری باید پیگیری کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات موصوع فروش برنج بوده لذا شکایت کیفری صحیح نبوده و نظر دادستان صحیح است

سلام
امکان طرح دعوای حقوقی را دارید جهت طرح دعوای کیفری نیز ابتدا باید مدارک و ادله شما مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد

با سلام
در همان رای رد نحوه تجدید نظر گفته شده است
اگر افراد دیگه ای مثل شما هم هستند بعنوان شاهد استفاده کنید
پرونده به موارد زیادی برمی گردد مثل ادله طرف مقابل و سوابق وی

سلام در صورت داشتن ادله جدید می توانید مجددا شکایت کیفری کنید وگرنه دارای اعتبار امر مختومه بوده و شکایت با همان دلایل قبلی امکان پذیر نیست.از طریق مطالبه حقوقی اقدام کنید