بنظرتون راهی داره که اعتراض بزنم ودیگه از اول مجبور به شکایت نباشم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۱ #40198904

سلام ببخشین من نگهبان یه ساختمان درحال ساختم وبا سازنده شفاهی درمورد حقوق مزایا به توافق رسیدیم الان بخاطر ندادن حقوق وعیدی سنوات اداره کار فردیس شکابت کردم ووقتی در جلسه رسیدگی رابطه کارگریمو ثابت کردم کارفرما درخواست ختم دعوا رو داد اونم بخاطر اینکه ساختمان را مشارکتی ساخته وبا صاحب زمین شریک است درصورتی که من طرف حسابم همین سازندس واصلا صاحب زمین رو ندیدم ونمیشناسم ولی میگن باید از اول شکایت کنم واز صاحب زمینم شاکی بشم.

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که فرصتی دارید اعتراض خود را مطرح نمایید

سلام .در لایحه اعتراضی ب قراردادشفاهی فی مابین خودو سازنده و مسولیت ایشان در پرداخت حقوق و مزایا هستند و طرف دعوی شما هستند .

با سلام خدمت شما عرض کنم که به تاریخ ابلاغ نگاه کنید اگر زمان برای اعتراض دارد به آن اعتراض نماید

با سلام
اگر فرصت اعتراض دارید حتما اعتراض کنید و اگر پیامی از ایشان جهت انجام کار و واریزی حقوق اگر بنام ایشان باشد قابل پیگیری هست

باسلام. بله. اعتراض کنیدو ثابت کنیدباایشان طرف بوده اید.

با درود بله چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل خطاب به هیت حل