چه جوری و با چه راهی با کمترین خرج طلاقش بدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۷ #40180211

با عرض سلام و خسته نباشید
من کارمندم و همسرم با دوس پسرش ارتباط داشته وقتی من فهمیدم خواست منو با قرص مسموم کنه که موفق نشد و دستش رو شد و بعد خودش رفته خونه باباش من هر ماه مبلغی به عنوان نفقه میداد مش تا روز دادگاه برسه که بخاطر کرونا نرفتیم دادگاه و من هم بیخیال پیگیری دادخواست طلاق توافقیمون شدم و اون تو همون روز اول زیر حرفش زد و رفت در خواست حضانت بچه ۳ سالمو و مهریشو داده
نه میتونم کاراشو برا دادگاه ثابت کنم و نه میخوام بخاطر ای کاراش مهرشو بدم و میخام از سر ماه نفقشو قطع کنم اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
دادخواست عدم تمکین تقدیم دادگاه نمایید

سلام.بابت مهریه دادخواست تقسیط بدهید نفقه را نیز قطع نکنید و دادخواست تمکین بدهید.

بابت سم به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام شروع به قتل عمد علیه ایشان اقامه دعوا کنید
بابت دوست پسر با ادله کافی به اتهام رابطه نامشروع علیه ایشان اقامه دعوا کنید
بابت ترک منزل به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین و گواهی اجرا می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید