با این اوصاف دادگاه قبلی رای شو عوض میکنه به نظر شما؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۳۶ #40175924

با سلام،ممنون وقت میزارین مطالعه میکنین،پدر بنده سال ۸۰ ،۹میلیون از شخصی چک طلب داشت و شخص فراری شد وتا اینکه در سال ۹۴توسط وکیل،پرونده اقدام شد و در سال ۹۷رای غیابی صادر شد که از تاریخ برگشتی چک تا زمان وصولش خسارت تاخیریه باید بده،پدر بنده چون شخص پیداش نبوده بیخیال میشه دیگه دادگاه نمیره،تا اینکه سال ۹۹شخصو پیدا کردیم ولی به وکیل زنگ زدیم به اشتباه به ما گفت پرونده مختومه شده،پدرم چکو ظهر نویس کرد وانتقال داد به من و منم از طریق شورای خل اختلاف دوباره شکایت کردم و رای صادر شد ولی متاسفانه تو رای خسارت تاخیر تادیه چک از تاریخ دادخواست تنظیم شدو من دیدم اینجوریه و بعد از این رای رفتیم پرونده قبلی رو خودمون پیگیر شدیم فهمیدیم مختومه نشده رفته بایگانی راکد و وکیل اشتباه میکرده و من رفتم پرونده که شکایت جدید کرده بودم و رای صادر شده بود استرداد کردم و پدرم رفت وکارهای پرونده قدیم رو ادامه داد و ماشین شخص رو توقیف کرد،حالا اون شخص اومده رو اون پرونده قدیمی اعتراض زده و واخواهی داده که پدرم چکو به من انتقال داده و من یک جا دیگه شکایت کردم و رای صادر شده،و اونا از خودشون رفتن اندازه رای شورا پول به حساب شورا واریز کردن(وقتی متوجه شدن پرونده دیگری هست این کارو کردن تقریبا ۷ماه بعد از اینکه رای شورا اومد و من استرداد کردم)و اینکه ما اصلا برداشت نکردیم و تو واخواهیشون دیدم نوشته که واریز شده اما به تازگی، چون اینور دادگاه قدیم برای ما خسارت از برگشتی چک تا الان صادر شده،معمولا قانون چیه تو اینجور شرایط؟ممنون میشم در رابطه با این موضوع تجربیاتتونو بگین،مرسی که مطالعه کردین

مشاوره حقوقی چک
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،تاریخ صدور چک،ملاک محاسبه تاخیر تادیه است.

سلام باتوجه به طرح دعوای پدر انتقال چک قانونا صحیح نیست و دعوی اول مورد پذیرش میباشد به استرداد دعوی دوم و مقدم بودن شکایت پدر استناد کنید

سلام.تاریخ صدور چک خسارت تاخیر تادیه محاسبه می شود....

سلام وقت بخیر
تاریخ صدور چک ف ملاک محاسبه خسارت تاخیر تادیه میباشد.
موفق باشید.

با درود و سلام تاریخ صدور چک خسارت تاخیر تادیه محاسبه میشود

با درود تاریخ صدور چک خسارت تاخیر تادیه محاسبه میشود

سلام، از تاریخ سر رسید چک شما محق دریافت خسارت تاخیر تادیه هستید