من باید لایحه بدهم در دفاع از خودم یا ادعای واهی همسرم به جایی نمیرسد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۱۴ #40174903

با سلام
همسرم بعد از ۶ ماه که فرزند ۲ ساله ام را از منزل پدریم برد و من دستور موقت گرفتم و سه بار با مامور رفتم اصفهان و خود و فرزندم را مخفی کرد و پس از اینکه دادگاه رای به نفع من داد حال همسرم لایحه داده که مادر بچه دچار وسواس شدید هست و بچه را ساعت ۱۲ شب که از بیرون میاوردم میبرد حمام ( البته میبردم حمام به دلیل اینکه فرزندم در منزل پدر همسرم که سگ داشتند و در خانه موهایش میریخت و عذر میخوام به همه جا ادرار میکرد چهار دست و پا میرفت مجبور بودم به خاطر سلامتیش حمامش کنم) و نیز گفته مادر کمرش درد میکند و نمیتواند راه برود و بچه را بغل کند و چون بچه بیش فعال هست میترسم خودش را در آتش بی اندازد و نتواند برایش کاری کند!!!( خداروشکر من سالمم و هیچ مشکلی در ناحیه کمر ندارم و تا ۶ ماه پیش فرزندم را بغل میکردم و همه کارهایش را انجام میدادم و خودش در آن زمان میگفت کمر و شانه اش درد میکند و به بچه دست هم نمیزد) و از دادگاه خواسته من پزشکی قانونی برای معاینه بروم حال من باید لایحه بدهم در دفاع از خودم یا ادعای واهی همسرم به جایی نمیرسد؟ ممنونم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدعی باید بتواند ادعای خودرا بادلایل اثبات نماید

باسللام طبیعتا تقدیم لایحه حق شماست می توانیداز این حق استفاده نمایید

در جلسه دادگاه حاضر شوید و لایه ای مبنی بر سلامتی و صلاحیت خود به دادگاه ارائه دهید

با داشتن مدارک و دلایل شما نیز می توانید در مقابل همسرتان از خود دفاع کنید

سلام
لایحه نوشته و در جلسه دادرسی برای دفاع حاضر بشین و تلاش کنید قاضی رو متوجه دعای بی دلیل و سند همسرتون بشه،همسرتون باید بتونن برای ادعای خود مدارک و مستندات و یا شهودی ارایه کنن که با توجه به بیانات گفه شه این ادعا قابل اثبات نیست

عاقلانه آن است که از فرصت دفاع خود استفاده کنید و دلایل و مستندات خود را همراه با شرح دفاعیات تقدیم دادگاه کنید، واهی بودن ادعا دلیلی بر دفاع نکردن نیست

با درود در جلسه حاضر شده و با ارائه مستندات از خویش دفاع نمایید، لایحه‌ نیز می‌توانید ارسال دارید.