تحصیل مال نامشروع موجب لغو تعلیق مجازات میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۲۶ #40173016

با سلام و عرض خسته نباشید بابت پاسخ دادن به سوالها من کارمند یک شرکت خصوصی هستم متهم به تحصیل مال نامشروع به مبلغ 120میلیون تومن شدم سوالم اینه که در صورت اثبات در دادگاه ایا اگر مبلغ مورد نظر رو برگردونم و هیچ سابقه کیفری هم نداشته باشم با توجه به اینکه متاهل و بچه کوچیک هم دارم در صورت مجازات زندان شرایط تعلیق یا تخفیف مجازات بهم میخوره چون امروز به طور اتفاقی ماده 47 قانون مجازات اسلامی بند ج رو خوندم که نوشته جرایم اقتصادی بالای 10تومن شرایط تعلیق نداره وایا این بند به من میخوره یا نه اصلا منظور از جرایم اقتصادی چیه واقعا از نگرانی دارم میمیرم ممنوم میشم جواب بدین متشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .
اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع همان کلاهبرداری است . کلاهبرداری دو نوع است که شامل : کلاهبرداری ساده ؛: که حبس از یک تا هفت سال و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که کلاهبردار اخذ کرده است؛ کلاهبرداری مشدد ؛: حبس از دو تا ده سال و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که کلاهبردار به دست آورده و نیز انفصال ابد از خدمات دولتی تعیین کرده است.
به همراه رد مال ( یعنی به هر اندازه ای که مالی را از طریق نامشروع تصاحب کردین هم باید به عنوان جریمه نقدی پرداخت کنید و هم باید اصلا مبلغ رو به شاکی بدهید )
مجازات حبس در کلاهبرداری معادل حبس تعزیری درجه چهار است
میتونید از جایگزین حبس استفاده کنید . اگر هنوز پرونده در دادسرا هست و فقط کیفر خواست صادر شده . رضایت شاکی را بگیرید تا در دادگاه کیفری شامل تخفیف بشوید . چون رای دادن در دادگاه کیفری سلیقه ای هست و حتی صدور رای برای جریمه نقدی تا همیشه در شناینامه کیفری شما ثبت خواهد شد

بله میتوانید از تخفیف در مجازات استفاده نمائید و حتما باید وکیل بگیرید.