در صورت عدم موفقیت علاوه بر مصادره جنسم جریمه هم‌ خواهم‌ شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۶ #40167737

سلام
بنده ساکن کاشان هستم مغازه ورزشی دارم از یک مغازه در شاهین شهر اصفهان توپ خرید کردم با فاکتور و بیجک بارنامه بین راه پلیس راه نطنز جنسمو به ضن‌ قاچاق توقیف کردن اداره صنعت و معدن اصفهان بار اول جنس و خارجی تشخیص دادن پس از دوندگی های چندین ‌باره و مراجعات پی در پی و ارائه مدارک به تعزیرات نطنز و ارسال ان برای بررسی بیشتر به صنعت و معدن اصفهان ....مشخص شده کارخانه تولید توپ در شهرضا درست هست......باز طی نامه ای جواب غیر منطقی ابلاغ شده که کارخونه با این‌ مشخصات و تولیدی توپ وجود دارد ولیکن نمیتوان اظهار کرد توپ های مصادره شده ما همان توپ های تولیدی کارخونه هست .....من باب این موضوع هم‌ بنده از قبل برگه تاییدی از صاحب کارخانه با مدارک کامل ایشان گرفتم که صراحتا توضیح میدن توپ‌های فروخته شده از طرف عاملی که ما ازشون خریدم و مشکوک به کالای قاچاق بوده ایرانی و تولیدی این‌ جانب هست ......الان هم تماس گرفتن که برای اخرین دفاعیات شنبه برم‌ تعزیرات نطنز ..........لطفا راهکاری بفرمایید

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه به نتیجه نرسید ازطریق دیوان عدالت اداری طرح دعوی کنید.