آیا با این شرایط و آن تعهد که تنها مدرکی است که ثابت میکند واقعیت چیست میتوانم طلاق توافقی را درخواست ابطالش را بدهم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۳۵ #40155598

سلام. لطفا کمکم کنید. بنده به تقاضای همسرم برای دریافت کمک مالی و فشار به خانواده ام تصمیم به نقشه طلاق توافقی گرفتیم و آن را انجام دادیم. فقط بنده قبل از طلاق روز جلسه دادگاه از همسر تعهد نامه ای دست نویس که معلوم میکرد در آن طلاق در واقعیت برای چه منظور بوده و من در آن تعهد میتوانم در هر نتیجه ای که کسب کنیم در صورت فریب از جانب همسرم به دادگاه مراجعه کنم و موضوع را مطرح کرده و تقاضای ابطال طلاق کنم و همسرم حق هیچگونه شکایت یا اعتراض ندارد. بنده متن تعهد نامه را نوشتم و همسرم هم امضا کرد و هم اثر انگشت زد. آیا با این شرایط و آن تعهد که تنها مدرکی است که ثابت میکند واقعیت چیست میتوانم طلاق توافقی را درخواست ابطالش را بدهم

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. اگر بتواند اثبات نمایید که قصد واقعی شما طلاق نبوده می توانید.

باسلام برای اظهار نظر باید مدارک و مستندات شما بررسی گردد.

سلام. مستندات قابلیت بررسی دارد

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

با سلام،بر حسب توضیحات امکان ابطال طلاق وجود ندارد.

با درود بایستی مدارک شما بررسی شود

سلام با توجه به اینکه اراده واقعی شما طلاق نبوده است امکان اقامه دعوا را دارید و االبته احراز مراتب منوط به نظر مقام قضایی نیز می باشد