ایا احرای احکام میتواند از این ضمانت استفاده کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۶ #40153899

با سلام بنده برج ۵ سال ۹۹ به حرم نگهداری مقداری مواد به یکسال حبس تعذیری و ۴ سال تعلیق محکوم شدم ۴ ماه بعد به مدت ۴۰ روز با ضمانت فیش حقوقی پدرم که بازنشسته هستند به نرخصی امدم و همان روز پایان مرخصی به زندان برگشتم ۶ روز از حضورم در زندان گذشته بود که حکم ازادی من امد (البته ازادی مشروط )و در حکم امده بود که هر ماه به اجرای احکام دادگستری بروم و ازمایش عدم اعتیاد بدهم .من ۳ ماه اول رو هر ماه یکدفعه رفتم ولی هر دفعه من را دست به سر کردن و گفتن برو ماه بعد بیا تا اینکه من دیگر نرفتم .حالا بعداز گذشت یکسال و نیم حلو حقوق ضامن رو بستند این درحالیه که اون ضمانت فقط برای مرخصی من بود که به موفع خودم رو بعداز پایان مرخصی به زندان معرفی کردم و آزاد شدم ایا احرای احکام میتواند از این ضمانت استفاده کتد ممنون میشم اگر بنده راورهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می توانید خود را معرفی نمایید تا رفع توقیف صورت گیرد

حضوری مراجعه نمایید و مراتب اعتراض خود را در صورتی که برای آزادی مشروط ضمانتی اخذ نشده مطرح نمایید

درود
وقتی از امکان مرخصی استفاده می کنید، ضمانت شما نزد دادیار ناظر بر زندان هست و هیچ ارتباطی به اجرای احکام ندارد
اما در پرونده شما، همان دادیار ناظر بر زندان نسبت به ضمانت شما اقدام کرده است،
قبل از هر اقدامی از سوی دادیار ناظر بر زندان، بایستی توسط اخطاری به ضامن شما اطلاع داده می شد و در صورت عدم معرفی شما از سوی ضامن، نسبت به ضمانت اقدام می شده است
ضامن شما باید شما را به دادیار ناظر بر زندان معرفی می کرد
به هرحال با معرفی خود به دادیار ناظر بر زندان، می توانید رفع توقیف نمایید