آیا پلیس فتا شماره سیم کارتی که با آن جرم صورت گرفته شناسایی میکنه یا آی پی تلفن همراه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۷۶ #40102841

سلام
چون من یه گوشی دست دوم گرفته بودم که الان از پلیس فتا بهم زنگ زدن و میگن مرتکب جرائم رایانه‌ای شدی و من تنها نکته ای که به ذهنم میرسه اینه که نفر قبلی که گوشیو ازش خریدم این کار رو کرده باشه. و در ضمن این نکته رو هم باید بگم که به تمام سیم کارتهایی که داخل گوشی گذاشته بودم زنگ زدن و این مسئله رو عنوان کردن و برای همین به نظرم تنها حالت ممکن این میاد که شماره آی پی گوشی رو ردیابی کرده باشن و به سیم کارتهایی که داخلش بوده زنگ زده باشن. ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه این گوشی دست به دست شده باشد پلیس فتا می تواند از طریق ردیابی سیم کارت فرد متخلف اقدام نماید. همچنین استعلام می کنند تاریخ وقوع جرم را با سیم کارت استفاده شده مطابقت خواهند داد/.