مرد نخواهد زن را طلاق دهد تکلیف چیست ؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۸۳۳ #401

سلام زن من بعد از مدت کمی از زندگی با من از خانه رفته حالا هم به رغم اصرار من برای برگشت وکیل برای مهریه گرفته و درخواست توافقی جدا شدن دارد من معلم بازنشسته ماهیانه ۱ میلیون حقوق با ماشین دارم ازدواج مرتبه دوم بود و اون دنبال مهریه فقط بود.چه کار باید انجام داد.دادگاه برای حصول مهریه ماشین را میفروشد و چند درصد حقوق را بر میدارد و اگه من طلاق ندم میتواند جدا شود.خیلی ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سلام .حق طلاق با زمرد می باشد.امکان اقدام می باشد.اما باید عسر وحرج زن ثابت شود

بادرودوسلام حق طلاق با زوج می باشد.امکان اقدام می باشد.

سلام
حق طلاق با مرد است تا زمانی که زوجه نتواند عسر و حرج خود را ثابت کند .در خصوص مهریه هر وقت زوجه بخواهد می تواند طلب و زوج ملزم به پرداخت است و اگر قادر به پرداخت کلی نباشد می تواند تقاضای اعسار و تقسیط نماید .

مهریه دین زوج بوده و باید پرداخت گردد، می توانید دادخواست الزام به تمکین دهید و الزامی به توافق در طلاق برای شما نیست

با سلام، زن بدون اثبات عسر و حرج نمی تواند طلاق گیرد. همچنین اگر ماشین وسیله ای امرار معاش باشد قابل توقیف نیستش و گرنه بله

مرد میتواند طلاق ندهد اما زن نیز میتواند حق و حقوق مالی خویش را مطالبه کند.