گفت معیوبه و درخواست پولشون رو دارن و میخوان فرش رو برگردونن، حکم حقوقی این اتفاق چیه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۳ #40095506

سلام،بنده حدود دو ماه پیش یک قالیچه دستباف به مغازه دار فروختم و ایشون بعد دو ماه امروز مراجعه کردن و گفتن بعد پرداخت فرش دیدم معیوبه و درخواست پولشون رو دارن و میخوان فرش رو برگردونن، حکم حقوقی این اتفاق چیه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه عیب مورد ادعای خریدار در زمان تسلیم ظاهر و قابل روئیت نبوده و باعث تغییر در ارزش قالیچه گردد؛ دارای حق فسخ می باشد.
ولی اگر عیب موصوف جزء عیوب ظاهری در زمان تسلیم باشد؛ حق فسخ نخواهد داشت.
قرارداد بین شما قطعی است.

سلام ..

اگر واقعا ، قبل از تسلیم قالیچه ، دارای عیب بوده ، قانونا اختیار فسخ معامله یا دریافت ارش را دارد

اگر واقعا قالیچه معیوب باشد .و خریدار بتواند این موضوع را در دادگاه اثبات کند که هنگام خرید از معیوب بود کالا اطلاع نداشته است .و شما نیز به ایشان اطلاع ندادید .حق فسخ قرارداد را دارد.