سو استفاده از دسته چک حساب مشترک در خصوص شرکت با مسئولیت محدود

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۶۴۲ #4007

با سلام و احترام
بنده و شخصی که یکسال پیش با هم در یک شرکت مسئولیت محدود شریک بوده ایم یک دسته چک مشترک با دو امضا بصورت 50% و 50% از بانک ملت گرفتیم و برای راحتی کار خود در بانک برگه ای را امضا نمودیم که طبق آن چکها با امضای یکی از شرکا هم معتبر باشد و پاس شود.
بعد از جدا شدن رفتیم برای بستن حساب که چون چند چک برای ضمانت هنوز بیرون بود نتونستیم حساب رو ببندیم و دسته چک بعنوان امانت پیش اون شخص باقی ماند تا چکها همه مسترد شوند.
الان بعد از گذشت یکسال متوجه شدم که این شخص از اون دسته چک استفاده کرده و چند چک نیز برگشت خورده است.
و خود شخص هم قبول دارد که این کار را کرده است ولی ظاهرا توان پاس کردن چکهای کشیده شده را ندارد
سوال اینکه بنده به چه صورت باید از ایشان شکایت کنم تا پنجاه درصد از این چکها به عهده من نباشد.
در ضمن یک هفته بعد از فسخ شراکت لیست چکهای کشیده شده و چکهای موجود در دسته چک را بصورت پیامکی برای من ارسال کرد که فکر میکنم مدرک خوبی باشد.

مشاوره حقوقی ثبت شرکت با مسئولیت محدود
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید در صورت رضایت شریکتان به بانک محال علیه مراجعه کرده و حساب را به نام ایشان منتقل نمایید و با ارائه قرارداد مشترک و انحلا ل شرکت مسئولیت محدود خودتان را از ضمانت بری نمایید.میتوانید به پیامکها هم استناد نمایید.زیرا اماره محسوب خواهد شد.

موید باشید