در صورت شکایت ایشان، بنده باید دوباره سه تومن رو پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۹ #40065068

سلام.
مدیر مدرسه هستم. جهت تهیه لباس فرم دانش آموزان با یه تولیدی بدون بستن قرار داد توافق کردیم. ایشان لباسها را و طی چند مرحله تحویل دادند و رسیدی هم نگرفتند. بنده هم وجه را طی چند مرحله بصورت واریز بانکی و پرداخت دستی به ایشان دادم. چون همه چیز بنا به اعتماد بود.
حالا ایشان یکی از پرداختیهای نقدی به مبلغ سه تومن رو فراموش نموده و مدعی است طلبکار است. بنده هم جهت پرداخت پول نه رسید دارم و نه شاهد.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مدرکی برای پرداخت نداشته باشید ناچار از پرداخت مجدد خواهید بود .

باسلام
هرگاه خواهان فاقد بینه و گواه باشد و خوانده منکرادعای خواهان باشدبه تقاضای خواهان منکر ادای سوگند می کند و ادعا ساقط می شود.چنانچه خوانده از ادای سوگند خودداری کندو سوگند رابه خواهان واگذار کندبا سوگند وی ادعایش ثابت می شودو درصورت نکول ادعای اوساقط می شود.