ایا اعتراض کردن به رای های دادگاه در تمام مراحل دادرسی مهریه مشکل ایجاد میکند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۲ #40029983

سلام
زوجه هستم ، زوج در دادگاه مهریه شرکت نکرد و به پرداخت مهریه محکوم شد به رای صادر شده اعتراض کرد و اعسار از هزینه دادرسی زد ، در جلسه اعسار هم شرکت نکرد و اعسارش رد شد ،دوباره به رای رد اعسار اعتراض کرد و در مرحله تجدیدنظرهم اعسارش رد شد و سپس قرار رد تجدیدنظرخواهی صادر شد که به این رای هم اعتراض کرد و حدود یک سال و سه ماه است که از دادخواست مهریه من میگذرد، ایا واقعا من نمیتوانم به این کار زوج اعتراض کنم و مانع این اعتراضات شوم؟
قطعا تا به حال تمام حسابهای خود را خالی کرده و اموالش را هم به نام دیگران کرده و حتی ممکنه یک سال هم از انتقالشون گذشته باشه و من دستم به جایی بند نباشه..
ایا کسی میتونه راهنمایی کنه که چیکار کنم و چطوری مانع این اعتراضات شوم؟
ایا بیان این روال پرونده به قاضی در جلسه اعسار به من کمک میکنه؟ چون قطعا در این مدت همه داراییهایش را بنام کرده و اکنون یک سال هم از انتقالشون گذشته

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
هرچند شاید کار زوج اخلاقی و وجدانی نباشد، اما قانونی هست و ایرادی به کار ایشان نمیشود وارد کرد و از طرفی هم نمیشود این حقوق قانونی که در آیین دادرسی هست رو ازش ساقط کرد.
در خصوص انتقال اموال، اگر بعد از اقدام شما به دریافت مهریه باشد، با وجود شرایط و اوضاع و احوالی میشود آن انتقالات را به جهت فرار از دین باطل کرد.اما اگر بعد از رای قطعی دادگاه بر پرداخت مهریه،انتقال اموال صورت بگیرد مرتکب جرم شده و علاوه بر ابطال انتقالات،مجازات هم دارد.
موفق باشید

با سلام ، اعتراض به آراء در فرجه های قانونی حق طرفین بوده و در قانون پیش بینی شده و قابل اعتراض نیست و اگر اموالی به قصد فرار از تادیه دین منتقل شده می توانید شکایت کیفری مطرح کنید که در صورت اثبات مسترد خواهد شد.

با درود
پس از صدور حکم مهریه همانطور امتناع از پرداخت مهریه تا سقف ۱۱۰سکه یا معادل وجهی آن موجب جلب است و اساسا" زوج زمان تقاضای اعسار بایستی به دادگاه گزارش معاملات یک سال گذشته خود ر ا بدهد لذا با قطعیت حکم انتقال اموال فرار از دین بوده و مستوجب کیفر و استرداد است البته با رعایت موضوع مستتثنیات دین ...
درخصوص اعتراض نیز اگرچه بنظر میرسد زمان اعلامی شما غیر معمول است اما اعتراض حق اصحاب دعوی است.

سلام خیر مواعد و تجدیدنظر خواهی از آرا قانونی ست و نمیتوان این حق را از طرف مقابل ساقط کرد هرچند ک موجب اطاله دادرسی شده باشد .چنانچه نقل و انتقالی صورت گرفته باشد میتواند شکایت معامله ب قصد فرار از دین مطرح نمایید

با درود بعد از صدور رای قطعی اموالی منتقل شود معامله به قصد فرار از دین کیفری محقق می‌شود
قبل از آن با شرایطی امکان اثبات معامله صوری میباشد

با سلام
چنانچه زوج اموالی داشت در ابتدا باید دستور تامین خواسته می گرفتین و توقیف می کردید و یا اگر ابتدا از طریق ثبت اجرا گذاشتید حتما چیزی به نامش نبوده که از دادگاه اقدام شده در هر حال اگر بعد از قطعیت مالی منتقل شود می توانید برگردانید

با توجه به اینکه رای راجع به مهریه شما قطعی شده لذا اگر مصداقی برای اثبات فرار از دین ایشان دارید میتوانید شکایت کیفری فرار از دین نمایید ( براساس رای وحدت رویه ) در رابطه با تجدید نظر خواهی ایشان نسبت به اعسار هم زمان یکسال و نیم برای تجدید نظر خواهی زمان زیادی است احتمالا رای صادر شده باشد