پیمانکار نسبت به رای اعتراض زده؛ چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۹۵ #39995557

با سلام خسته نباشید بنده در شرکت گاز ۱۴ سال که با پیمانکارهای مختلف کار کردم و در سال ۹۹ با پیمانکار قراداد موقت یک ساله دارم که متاسفانه پیمانکار ۳ ماه مانده به پایان قراداد اقدام به فسخ یکطرفه پیمان با تمام پرسنل کردند و شرکت گاز به ناچار از طریق یک پیمانکار دیگه اقدام به پرداخت حقوق کمتر از قرارداد فسخ شده را انجام دادن و از این ۳ ماه بیمه برج ۱۰ بنده واریز نشده و من در وزارت کار اقدام به شکایت از پیمانکاری که فسخ پیمان انجام داده کردم در جلسه اول رسیدگی پیمانکار حاظر نشد و قاضی رای به حقوق ۳ ماه و بیمه معوقه بنده رو دادن حالا پیمانکار نسبت به رای اعتراض زده ودر دفاعیه خود اعلام کرده بنده رو مورد پیگرد قضایی انجام میده به دلیل اینکه پیمانکار جدید حقوق من و پرداخت کرده ومن نباید مطالبه میکردم در ضمن بند ۱۵ قراداد گفته در صورت عدم رضایت هریک از طرفین قراداد ظرف مدت یک ماه این قراداد قابل فسخ و ابطال میباشد و ایشون با استناد به این بند خودشو و تبرعه میکن ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مدارک و مستندات باید موردبررسی قرارگیرد.

پیمانکار جدید حقوق کمتر را پرداخت کرده و حق بیمه با پیمانکار اصلی بوده است.

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

باید مدارکتون بررسی بشه

جهت اظهارنظر بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

مدارک و مستندات شما جهت راهنمایی بهتر نیاز به بررسی دارد

سلام. طبق قانون کارفرمای شما نمی تواند حق فسخی در قرارداد کار موقت بگنجاند. این قرارداد تا پایان زمان آن قابل اجرا است و پیمانکار باید حقوق ایام باقی مانده را به شما پرداخت نماید