اذیت و ازار پدر و مادر چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۹ #39993381

۱۷ سالمه پدر مادرم اذیتم میکنند
فحاشی و کتک ، تحقیر
واقعا خیلی دارن روم فشار میارند
هیچ وقت پشتوانه ای برام نبودند
خسته شدم از ازار و اذیتشون
و از وقتی فهمیدن ممکنه شکایت کنم ازشون بخاطر رفتارشون ، بیشتر دارن منو تحت فشار روحی میزارن
منو خیلی کنترل میکنن

چیکار میتونم کنم ؟ کجا میتونم برم برای حل مشکلم؟
چون زندگی کردن باهاشون برام غیر ممکن شده دیگه

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا پیش از سن ۱۸ سالگی صرفا میتوانید از طریق اورژانس اجتماعی موضوع را پیگیری نمایید و پس از آن میتوانید مستقلا زندگی نمایید.

باسلام. به سن قانونی نرسیده اید فلذا نمیتوانید شکایت کیفری کنید. به مراکز مشاوره بهزیستی مراجعه نمایید با ۱۲۳ تماس بگیرید راهنماییتان می کنند.