آیا امکان شکایت جدید و مجدد بابت محاسبه خسارت تاخیر تادیه یکساله مبلغ خسارت پرداختی وجود دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۹ #39962074

با سلام و احترام بنده بابت سنوات خدمت مبلغ را پس از نه ماه از کارفرما گرفتم و سپس بابت محاسبه خسارت تاخیر تادیه اقدام و پس از یکسال مبلغ به بنده پرداخت گردید.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مطالبه خسارت تاخیرتادیه تا هنگام وصول بدهی می باشد.

سلام
تا زمان وصول بدهی امکان مطالبه خسارت وجود دارد

بنام خدا،امکان مطالبه خسارت تاخیر تادیه تا زمان وصول بدهی وجود دارد .

باتوجه به صدور و دریافت مبالغ در یک مورد بخصوص دیگر امکان طرح مجدد نخواهید داشت.

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید، مطالبه خسارت تاخیر تادیه تا زمان وصول بدهی انمکات پذیر خواهد بود .

مطالبه خسارت تاخیر تادیه تا زمان وصول بدهی وجود دارد .

دوست عزیز خسارت تاخیر تادیه از جمله مواردی است که در حوزه دعاوی مالی قرار می گیرد و تاخیر در پرداخت دین از زمانی محاسبه می شود که طلبکار پرداخت دین را از داین مطالبه نماید. اثبات اینکه شما دین خود را از مدیون مطالبه نمودید از طریق اظهارنامه قضایی و یا گواهی دو شاهد عادل مرد مقدور خواهد بود در غیر این صورت و طبق رویه موجود در صورتی که طلبکار با استناد به یکی از دو روش فوق مطالبه دین را از مدیون درخواست نکرده باشید، فرض بر این است که طلبکار بابت زمانی که مدیون از پرداخت دین خودداری نموده است ادعایی ندارد. تشکیل پرونده در اداره کار و منتج شدن آن به صدور رای توسط هیات حل اختلاف نیز نشانه مطالبه دین از سوی داین بوده و با ارائه دادخواست می توانید از زمان خودداری کارفرما از پرداخت مبلغ مندرج در رای اداره کار نسبت به مطالبه خسارت تاخیر در تادیه اقدام نمایید.