میتونه سکوت کنه و فقط روی خواسته خودش که طلاقه تمرکز کنه و هیچ دلیلی رو هم ذکر نکنه؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۵۷ #39961302

سلام. زوجی قصد طلاق دادن همسرش رو بصورت یک طرفه داره و برای اینکار هزاران دلیل موجه هم داره. ولی سوال اینجاست. ایا در جلسه دادگاه طلاق و در حضور قاضی، زوج باید برای طلاق زوجه دلیل بیاره و این دلایل رو توضیح بده؟ یا اینکه میتونه سکوت کنه و فقط روی خواسته خودش که طلاقه تمرکز کنه و هیچ دلیلی رو هم ذکر نکنه؟
چون بیان تک تک این دلایل جز یاداوری تلخی های گذشته و ایجاد تشنج در فضای دادگاه و اعصاب خوردی هیچی نداره

مشاوره حقوقی طلاق
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زوج برای طلاق احتیاج به دلیل ندارد

باسلام
زوج‌برای طلاق نیازی به دلیل ندارد

زوج برای طلاق محتاج اثبات دلیل نیست.

بادرودوسلام شوهر با تعیین تکلیف درباره حقوق مالی زوجه می تواند برای طلاق اقدام نماید.

باسلام
طلاق از جانب زوج نیاز به هیچ دلیلی نداره و زوج فقط ملزم هست در زمان ثبت طلاق در دفتر طلاق، حقوق مالی زوجه را بصورت یکجا پرداخت کنه

سلام شوهر برای طلاق همسرش نیاز به ارائه دلیل ندارد اما باید حقوق مالی زوجه پرداخت شود

سلام و وقت بخیر.
اصولا در عمل قاضی خب سوالاتی را میکند و دلایل را جویا میشود ولی خب از آنجا که زوج هر زمان بدون نیاز به دلیل میتواند با پرداخت حقوق مالی زوجه وی را طلاق دهد، جواب دادن یا ندادن وی تاثیری ندارد و قاضی اینکار را بعضا برای صلح و سازش انجام میدهد.به علاوه مرحله ارجاع به داوری را هم در نظر داشته باشید که متاسفانه ممکن است آن خاطرات در آن لحظه بازگو شود.
موفق باشید