آیا برای عفو عمومی رضایت شاکی نیاز است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۰۲ #39954167

سلام وقت بخیر
چند روز پیش هم این سوالمو مطرح کردم ولی به جواب نرسیدم
ممنون میشم یکی از دوستان محترم جواب بدن
شخصی که یک پرونده مالی در صلاحیت شورا و یک پرونده کیفری در حکم کلاهبرداری داشته باشه با میزان محکومیت ۶ ماه حبس و جزای نقدی همچنین رد مال
ایا برای عفو جنبه عمومی رضایت شاکی لازمه؟
دادستان می تونه به دلیل داشتن پرونده حقوقی عفو رو لغو کنه؟
در ابتدا با قطعیت گفتن عفو شامل شد و ب زودی ازاد میشه ولی چند روز بعد که پیگیر شدیم گفتن اشتبا کردیم بخاطر محکومیت مالی دادستان عفو رو لغو کرد و نمیتونه ازاد بشه،مگه پرونده حقوقی مالی ک خصوصیه ربطی به جنبه عمومی داره؟؟؟؟؟
کسی که عفوش لغو شده مجدد نمی تونه درخواست کنه؟یا مقید به مهلت خاصیه؟
موقع تقدیم دادخواست اعسار هم دادستان فرمودن ضامن باید معرفی کنین
مگه ضامن بعد تعیین وقت رسیدگی و روز جلسه اعسار لازم نیست؟؟؟
برای استفاده از رای باز پرداخت مبلغی از محکوم به لازمه؟برای این مورد هم دادستان مبلغیو مشخص کردنو گفتن تا این مبلغ واریز نشه رای باز رو تایید نمیکنم
(ایا این موارد قانونی هست؟یا اعمالشون طبق سلیقه دادستان محترمه؟؟)
ممنون میشم جواب بدین خیلی مهمه

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام رد درخواست شما به علت بحث رد مال در همان رای کیفری بوده و مربوط به پرونده شورای حل اختلاف نیست‌. برای استفاده از نهادهای ارفاقی از جمله عفو و آزادی مشروط غالبا جلب رضایت بزهدیده خصوصی ضروری است. چون طبق بند ۴ ماده ۹ آیین نامه کمیسیون عفو و بخشودگی کیفیت استیفای حق شاکی خصوصی، اصل استیفا یا عدم استیفای آن در پیشنهاد عفو منعکس میشود.