ایا بعد از مرگ پدربزرگم وکالت باطل شده؟

پرسیده شده
۶۳ پاسخ ۱,۲۱۱ #39950013

دایی و خالم اجازه ننیدهند اموال پدربزرگم تقسیم بشوند خاله ام در زمان حیات پدربزرگم ازش وکالت داشته

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا

احتراما: پاسخ شما بله:

به صورت عام مواردی را بعرض میرساند

یکی از موارد که باعث تاثیر در ماهیت وکالت‌نامها می‌گردد ((فوت میباشد))

که در صورت استفاده از آن برای شما مسئولیت به همراه دارد همچنین وکالت نامه‌ها در سایت مخصوص آن یا حتی مراجعه به دفاتر اسناد رسمی( حتی در صورت اعتبار یا بلاعزل بودن) میبایست استعلام لحظه‌ای گرفته شود یا از طریق سایت یا برنامه مخصوص موبایل شما به دلیل اینکه شاید وکالت نامه یا هر نوع سندی به هر دلیلی ابطال(کلمه ابطال عرفی میباشد نه تخصصی) شده باشد گردیده باشد استعلام لحظه‌ای پشنهاد می‌گردد با کدهای مندرجه در اسناد سند وکالت‌نامه یا هر نوع سند که برنامه مخصوص ان جدا از سایت مرتبط ادارات

قابلیت نصب در گوشی شما را دارد

ضمن ان در قانون مدنی در سایر موارد پیش تصریح گردیده

و همچنین با توجه به عدم همکاری خاله و دایی

می‌بایست محاکم دادگستری با توجه به اسناد شما و تخصصی بودن موضوع

به تخصصی بودن موضوع احدی از متخصصان محترم می‌توانید درخواست مشاوره سوال را با جزئیات همراه با اسناد ارسال تا پاسخ صحیح آن تقدیم شود.

با سلام وکالت با فوت از بین رفته است

باسلام. بله ازبین رفته است

سلام
بله با فوت پدربزرگ وکالت منتفی و منفسخ شده است.

با سلام و احترام
فوت پدر شما موجب انحلال وکالت نامه شده است و وکالت نامه اعتبار ندارد

با سلام وکالت بعد فوت قطع به یقین باطل است.

با سلام و عرض ادب
یکی از موارد انحلال وکالت نامه، فوت میباشد و وکالتنامه موصوف از بین رفته است و منحل شده است.