در مورد نحوه استعفا و تعهد نامه ای که امضا کرده ام راهنمایی بفرمایید؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۹۷ #39947254

سلام.وقت بخیر.بنده تعهد کاری برای یک شرکت خصوصی امضا کرده ام.طی مفاد اشاره شده که متعهد نباید بدون موافقت کارفرما شرکت رو ترک یا با شرکت های دیگه قرار داد ببنده.از طرفی داخل تعهد نامه میزان حقوق ذکر نشده و اکنون بنده پس از چند ماه به حقوق خود اعتراض دارم.
و از مدت قرار داد بنده نیز یک ماه باقی مانده است. ممنون میشم

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق شکایت علیه کارفرما اقدام نمایید

تصمیم در مورد استعفا با کارفرما می باشد.

سلام
تصمیم در خصوص استعفا شما با کارفرما است .

با سلام
تصمیم در مورد استعفا با کارفرما است

با درود تصمیم درباره استعفا شما با کارفرما است

سلام تصمیم در خصوص استعفا با کارفرما می باشد

درخواست استعفای خود را کتبا به شرکت بدهید.
برای دریافت حقوق و مزایای قانونی خود بر اساس قانون کار در اداره کار اقدام به طرح دعوی کنید