تو این فی مابین دادگاه تا محضر من باید خونه اجاره کنم یا نیازی نیست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۷۴ #39911317

سلام من درخواست طلاق دادم و سال خونه هم تمام شده زنم خونه رو خالی نمکنه.تمام وسایل دادم به همسرم..نمیره بازم ....نوبت دادکاه، ۷/۱۵ هست.منم چون ندارم نمخام خونه اجاره کنم تا دادگاه رای طلاق بده .حالا تو این فی مابین دادگاه تا محضر من باید خونه اجاره کنم یا نیازی نیست.چون درخواست طلاق دادم..تشکر مکنم از شما وکلای عزیز

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا پایان عده زوج می‌بایست نفقه دهد.

با درود تا زمان ثبت طلاق به مکلف تهیه منزل و هزینه های زندگی می باشید

با سلام قاعدتا تا حدود سه ماه بعد از طلاق هم وظیفه نفقه با شماست.

با سلام تا زمانی که طلاق ثبت نشده مکلف تهیه منزل و هزینه های زندگی می باشید

سلام
با توضیحات فوق لازم هست شما فعلا نفقه خانمتان که شامل مسکن هم می شود را قطع نکنید.

با سلام
تهیه منزل که منجمله نقفه محسوب میشود لغایت عقد صیغه طلاق بر عهده ی زوج میباشد

باسلام، پس از طلاق و تا پایان عده همچنان مکلف به تامین هزینه زندگی و منزل هستید