آیا شورا میتونه بنده رو ملزم به پرداخت افت قیمت بکنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۳۶ #39903353

با سلام و خسته نباشید
بنده یک سال قبل با یک خوروی ۲۰۶ مدل ۹۵ بنفش رنگ تصادف کردم به نحوی که گلگیر جلوی ایشون به اندازه یک کف دست مختصری فرو رفت بدنبال اومدن افسر بنده مقصر اعلام شدم و افسر بیمه نامه من رو به زیاندیده داد و گواهینا مه اون رو هم به من و کروکی هم تنظیم نشد و پلیس رفت بعدش ایشون دبه کرد که گلگیر من باید رنگ بشه و رنگ شدن باعث افت قیمت میشه بنده هم گفتم من فقط از طریق بیمه پول پرداخت میکنم و ایشون گفت بیمه پول افت قیمت رو نمیده و من میرم شکایت میکنم الان بعد از یک سال از طرف یکی از شعب حل اختلاف با من تماس گرفتن که حضوری بهشون مراجعه کنم حالا من چند تا سوال دارم
۱. با توجه به اینکه موقع تصادف کروکی تنظیم نشده و صرفا تعدادی عکس و فیلم از صحنه تصادف توسط این فرد تهیه شده
آیا شورا میتونه بنده رو ملزم به پرداخت افت قیمت بکنه؟
۲.میزان حدودی افت قیمت برای رنگ شدگی یک گلگیر در ۲۰۶ هاچ بک مدل ۹۵ با کارکرد تقریبی ۵۰۰۰۰ که بنا به اظهار نظر مالکش تا موقع تصادف رنگ شدگی نداشته حدودا چقدره؟
۳.اگه بنده کلا از مراجعه به شورا خودداری کنم چه اتفاقی می افته؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، ایشان می توانند چنین ادعایی را داشته باشند، افت قیمت با توجه به نظریه کارشناس تصادفات تعیین خواهد شد، و اینکه اگر مراجعه نکنید شورا بطور غیابی به موضوع رسیدگی خواهد کرد

بله شورا با رعایت صلاحیتش و ادله اثباتی مجاز به صدور چنین حکمی می باشد

سلام
هر گونه خسارتی که موجب تنزل قیمت خودرو با قیمت قبل از تصادف شود قابل مطالبه است
در خصوص مبلغ موضوع در حیطه کارشناس تصادفات است
چنانچه اصلا مراجعه ننمایی به صورت غیابی محکوم به پرداخت خسارت خواهی شد

سلام
هر گونه خسارتی که موجب تنزل قیمت خودرو با قیمت قبل از تصادف شود قابل مطالبه است
در خصوص مبلغ موضوع در حیطه کارشناس تصادفات است
چنانچه اصلا مراجعه ننمایی به صورت غیابی محکوم به پرداخت خسارت خواهی شد