آیا ارائه گذرواژه وسایل الکترونیکی در بازجویی الزام قانونی دارد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۶۸ #39891894

آیا در بازجویی توسط پلیس می توان (با استناد به قانون) از ارائه ی گذرواژه ی وسایلی مانند تلفن همراه یا رمز ایمیل امتناع ورزید؟ (در صورتی که تلفن همراه مال خود شخص باشد و گذرواژه ها را بداند.)

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام همکاری نمایید بهترمی باشد.

با سلام، برای روشن شدن موضوع و تحقیقات لازم، حتما باید همکاری نمایید

خیر در قبال آنچه برای تحقیقات و...لازم هست میبایست همکاری نمایید و عدم همکاری می‌تواند تبعاتی برایتان ایجاد کند

باسلام درصورتی که مقام قضایی تحقیقاتی را لازم بداند ملزم به ارایه رمز و باز نمودن قفل برنامه ها ویا گوشی و رایانه خواهید شد.

خیر اگر لازم بدونن باید اعلام کنید

با درود . مقام قضایی این اختیار را دارد هر تحقیقی را که برای حل مسیاله لازم بداند را انجام دهد.

عدم ارائه گذرواژه توسط شما عنوان مجرمانه ای ندارد